Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unikredit

Ko Unikredit ni dovolj

Če ste se znašli v nezavidljivem položaju, ko morate prav na hitro zbrati nekaj denarja in ste najeli enega izmed kreditov, pa dobili premalo, ali pa se vam je pridružil nov strošek, ne obupajte prehitro. Pa recimo, da ste najeli Unikredit posojilo, mislili, da boste rešili vse težave, potem pa ugotovili da imate še vedno premalo denarja.

Kaj sedaj? Kredita vam na drugih bankah več ne odobrijo, ker enega že imate. Na srečo obstaja mobilna banka, kjer lahko kredit dobijo tudi potrošniki, ki kakšno posojilo že imajo. Na tem mestu dodajmo, da mobilna banka ne preverja niti kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon.

Naj vas Unikredit ne skrbi

Če vas skrbi, ker že imate Unikredit posojilo, potem ste lahko pomirjeni. Vseeno boste dobili kredit, ne glede na to, ali ga potrebujete za poplačilo zapadlih obveznosti, za kakšne položnice ali pa za kaj lepega. Poraba denarja na račun tega hitrega kredita bo odvisna od vas. Le zakaj si človek tu pa tam ne bi privoščil malo oddiha?

Ko boste odločeni najeti kredit, le še kliknite na spletno stran mobilne banke in se prepričajte o super ponudbi. Tudi izračun kredita si boste lahko pripravili kar tam, in sicer s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Ta vam bo izračunal vse potrebno za kredit, ko boste vnesli znesek in izbrali do 12 mesečnih obrokov.

Ste komitent Unikredit?

Tudi v primeru, da ste komitent banke Unikredit ali katerekoli druge banke, boste lahko kredit na mobilni banki najeli, ne da bi vam bilo pri tem potrebno odpirati nov bančni račun. Od pogojev morate izpolnjevati zgolj tri nadvse osnovne. Biti seveda državljan Slovenije, imeti tukaj prijavljen stalni naslov in na bančni račun prejemati redna mesečna plačila.

Pripravite le še osebni dokument in številko bančnega računa, ter pričnite z izpolnjevanjem kreditne vloge preko spleta. Obisk mobilne banke namreč ne bo potreben drugače kot preko spleta. Ko boste vlogo izpolnili in jo oddali, lahko že zelo kmalu pričakujete nakazilo na vaš račun.

Unikredit in druge banke

Ne glede na to ali je vaša banka Unikredit ali katera druga, vedno opravite nekaj primerjav med ponudbami kreditov preden se za enega odločite. Dejstvo je, da se od banke do banke razlikujejo pogoji, drugačni so tudi stroški in pa obresti. Primerjate več kreditnih izračunov, nato pa izberite favorita.

Če je to mobilna banka, boste imeli denar nakazan najverjetneje že po 15-ih minutah od potrditve kreditne vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali, od dokumentacije pa vam ne bo treba priskrbeti praktično ničesar. Niti potrdila o zaposlitvi ne. Prav tako vam ne bo treba hoditi k notarju.

Po Unikredit kredit ali drugam?

Kje boste posojilo na koncu najeli je vaša odločitev. Unikredit, NLB, NKBM itd. Mi smo vam s tem člankom samo pokazali, da obstajajo še druge zanimive možnosti in mobilna banka zagotovo sodi med tiste najbolj zanimive. Gre za eno najboljših mobilnih bank v EU, ki nikoli ne razočara.

Na voljo vam je 24 ur na dan skozi celo leto, za naročilo kredita pa ne potrebujete drage tehnične opreme, nobenega posebnega znanja, programa, aplikacije ali digitalnega potrdila. Ko boste s tem kreditom na do 12 mesecev opravili, pa boste lahko v prihodnje kredit naročili še bolj enostavno in sicer preko SMS sporočila.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor