Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zasebna posojila

Kaj so zasebna posojila?

Zasebna posojila so vrsta posojil, ki jih ponujajo posamezniki ali manjše finančne institucije, namesto tradicionalnih bank. Gre za posojila, kjer se dogovori med posojilodajalcem in posojilojemalcem sklenejo neposredno, običajno na podlagi dogovora in pogodbe. Nekoliko bolj pregledna posojila, a še vedno nadvse enostavna, pa dobite na mobilni banki.

Banki, ki ve kaj potrošnik potrebuje in je zato svoje storitve preselila na splet. Najeti kredit v nekaj minutah preko računalnika, tablice ali pametnega telefona je danes postalo povsem enostavno. Obenem pa mobilna banka, ki sodi med najboljše te vrste v EU, ne zahteva niti veliko pogojev ali dokumentacije. V nadaljevanju povemo vse.

So zasebna posojila hitra?

Zasebna posojila pogosto omogočajo hitrejšo odobritev in manj stroge zahteve glede kreditne zgodovine in bonitete. Ključna značilnost zasebnih posojil je fleksibilnost, saj lahko stranke prilagajajo pogoje posojila glede na svoje potrebe in finančno sposobnost. Vendar pa je pomembno biti previden pri zasebnih posojilih, saj lahko vključujejo višje obrestne mere in manjšo pravno varnost v primerjavi z bančnimi posojili.

Kar se stroškov tiče, boste na mobilni banki še pravi čas seznanjeni z njimi. Vsekakor preden se odločite za najem kredita. V pomoč pri tem vam bo kreditni kalkulator na spletni strani banke, v katerega boste vneseli samo znesek in število obrokov kredita.

Pozabite zasebna posojila

Če se želite izogniti težavam, potem raje pozabite na zasebna posojila in si oglejte ponudbo mobilne banke. Ob tem, da boste posojilo naročili na daljavo, preko spleta, pa vam ne bodo morili niti s kakšnimi posebnimi pogoji. Krediti so na voljo slovenskim državljanom s stalnim naslovom v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki.

Imate? Odlično, potem lahko nadaljujete s postopkom, ki bo od vas terjal samo nekaj klikov. Kredit lahko naročite na do 12 mesečnih obrokov, vse o stroških pa bo pisalo že v samem izračunu kredita. Brez potrdila o zaposlitvi in brez drugih dokumentov. K notarju vam prav tako ne bo treba.

Zasebna posojila in tveganja

Pred sklenitvijo zasebnega posojila je priporočljivo temeljito preučiti pogoje, se posvetovati s strokovnjaki in biti pozoren na morebitna tveganja. Zasebna posojila so vendarle nekoliko manj urejena, kot je to primer na katerikoli banki. Kar se tiče mobilne banke, dodajmo še, da je vseeno na kateri banki imate odprt bančni račun, kot tudi ne bo problem, če kje že odplačujete kakšen kredit.

Tako hitro in brez težav verjetno še niste prišli do denarja. Če pa vam zaupamo še nekaj podatkov, boste verjetno še danes naročili svoj kredit. Le tega boste namreč dobili izplačanega v roku 24 ur, oziroma navadno še precej hitreje.

Zasebna posojila že imate?

Če so vas obstoječa zasebna posojila morda spravila v finančne težave, bo čas, da jih uredite z enim posojilom na mobilni banki. Pripravite si izračun kredita, ki bo pokril vse vaše izdatke in vam bo na koncu še nekaj malega ostalo. Ne glede za to za kaj potrebujete denar, saj je kredit ne namenski in se ga lahko potroši povsem svobodno.

Pojdite na zaslužen dopust ali pa končno uredite nujna popravila v svojem domu. Mobilna banka vas bo presenetila še na eni točki. Ker ne preverjajo kreditne sposobnosti, so v zadnjem času postali nadvse priljubljen naslov za najem kredita. 24 ur na dan!

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor