Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Eko sklad kredit

Kaj je Eko sklad kredit?

Eko sklad kredit se nanaša na posojilo, ki je namenjeno varovanju okolja na različne načine. In ne le za varovanje okolja, pač pa tudi za varovanje in izboljšanje zdravja na način boljših bivalnih pogojev. Če želite denimo v hišo vgraditi kakovosten prezračevalni sistem, ki bo skrbel za zdravo okolje in celo znižal stroške za energijo, boste takšen kredit lahko naročili.

Še en primer kjer lahko računate na takšen kredit je nakup električnega vozila ali pa vpeljava sistema sončne elektrarne v vaš dom. Če se vaše potrebe ne tičejo ekologije in takšnega kredita ne morete dobiti, pa pokukajte na splet, kjer vam je na voljo mobilna banka.

Eko sklad kredit ali mobilna banka?

Kot rečeno, lahko Eko sklad kredit najamete za reči, ki se tičejo ekologije in prehoda na “zeleno”. Če potrebujete zgolj gotovino za karkoli drugega pa vsekakor preverite ponudbo hitrih kreditov mobilne banke. Ta je dosegljiva na spletu, zato vam v nobenem trenutku ne bo treba fizično vstopiti vanjo.

Tudi naročilo kredita poteka preko spleta in je opravljeno v zgolj nekaj kratkih minutah. Na spletni strani omenjene banke boste našli kreditni kalkulator s katerim boste povsem enostavno pripravili svoj izračun kredita. Se sliši zapleteno? Pa ni! Le znesek kredita boste vnesli in izbrali število obrokov ter pognali izračun, ki vam bo predstavil tudi vse stroške.

Eko sklad kredit za zeleni prehod

Omenjeni Eko sklad kredit boste lahko najeli tudi v primeru, da želite na kakršenkoli način izboljšati energetsko sliko vaše nepremičnine. Sem sodijo tudi določena okna in vrata zaradi katerih boste pozimi manj zapravili za kurjavo in poleti manj za električno energijo, ki jo navadno namenite zaradi uporabe klimatske naprave.

Tudi ravnanje z odpadki in menjava različnih cevi v hiši lahko sodijo v eko kredit. Če pa potrebujete denar za plačilo računov, novo sedežno garnituro ali dopust, pa kliknite na mobilno banko, kjer boste do denarja prišli v le nekaj minutah. Dobesedno! Izplačilo po odobrenem kreditu navadno sledi že v naslednjih 15-ih minutah.

Tudi, če Eko sklad kredit že imate!

Morda takšnih ponudb niste vajeni, a tudi primeru, da Eko sklad kredit že imate in ga odplačujete, lahko na mobilni banki pridete do novega posojila. Navadno to v drugih bankah ni mogoče, saj upoštevajo vašo kreditno sposobnost, ki pa je večinoma negativna, če kredit že odplačujete. Mobilna banka kreditne sposobnosti ne preverja.

Kredit lahko naročite kadarkoli, saj ima spletna mobilna banka svoja vrata odprta 24 ur na dan. Oddajte svojo kreditno vlogo še danes in morda boste že čez nekaj ur lahko kupili nekaj kar vam je všeč ali pa plačali zapadle račune. Kredit tu lahko najamete na do 12 obrokov.

Eko sklad kredit ni vedno dosegljiv

Če torej, zaradi različnih potreb, Eko sklad kredit za vas ni ustrezna rešitev, le to poiščite na mobilni banki, ki se ponaša z dejstvom, da sodi med najboljše tovrstne banke v EU. Lahko se pohvali z velikim številom strank, ki so vse po vrsti zelo zadovoljne in to dokazujejo tako, da se še večkrat vrnejo po novo posojilo.

Ob tem velja dodati še eno zanimivost. Ko je prvi kredit enkrat odplačan in ima mobilna banka vse potrebne podatke, imate naslednjič na voljo še hitrejši in bolj enostaven dostop do kredita. Kako? Z uporabo storitve SMS kredit, kar pomeni, da boste za naročilo kredita poslali le SMS sporočilo.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor