Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun obroka kredita

Kaj je izračun obroka kredita?

Izračun obroka kredita je pomemben korak pri pridobivanju finančnih sredstev, saj omogoča posameznikom in podjetjem, da bolje razumejo svoje finančne obveznosti in zmožnosti odplačevanja. Ta izračun upošteva glavnico kredita, obrestno mero ter rok odplačevanja, s čimer določi mesečni obrok, ki ga je potrebno redno plačevati. Pa ga lahko naredite sami?

Sedaj lahko! Če se odločite najeti kredit na mobilni banki, si boste lahko izračun kredita pripravili kar sami in sicer na njihovi spletni strani. Tam boste našli enostaven kalkulator za izračun kredita v katerega bo treba vnesti le končni znesek in pa izbrati število obrokov za odplačilo. Teh je na voljo 12.

Kako poteka izračun obroka kredita?

Izračun obroka kredita se običajno začne s podatki o glavnici kredita, ki predstavlja znesek, ki ga želi posameznik ali podjetje izposoditi. Nato se upošteva obrestna mera, ki predstavlja strošek denarja in se izraža v odstotkih. Skupaj z rokom odplačevanja se izračuna obrok kredita, ki ga je potrebno plačevati mesečno ali v dogovorjenem obdobju.

Na mobilni banki boste o znesku obroka kredita obveščeni v nekaj klikih. Ob tem pa boste prejeli še vse ostale pomembne informacije med katerimi vas bo najbolj zanimalo kako je s stroški. Tudi ti bodo zajeti v izračun kredita, zato ste lahko povsem mirni glede nadaljevanja in naročila.

Podatki za izračun obroka kredita

Za izračun obroka kredita se upoštevajo naslednji podatki: Glavnica kredita, obrestna mera, rok odplačevanja in pa morebitni dodatni stroški. Poleg glavnice in obrestne mere se lahko pri izračunu obroka kredita upoštevajo tudi morebitni dodatni stroški, kot so provizije, zavarovanja ali druge pristojbine. V mobilni banki zavarovanje kredita ne bo potrebno.

Prav tako vam ne bo treba pri notarju overjati kreditne pogodbe, kot tudi ne iskati poroka ali zastavljati vrednejših predmetov. Kredit boste prejeli celo brez potrdila o zaposlitvi, če ste slovenski državljan, imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov in na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prihodke. To so edini zadani pogoji.

Kam po izračun obroka kredita?

Večina bank vam nudi izračun obroka kredita v svojih poslovalnicah, nekatere tudi na daljavo preko spletne pošte ali telefona. Določene, kot je mobilna banka, pa vam v roke dajejo orodje imenovano kreditni kalkulator, da si izračun pripravite kar sami. Posebnost kredita na mobilni banki leži v več različnih točkah.

Poleg naštetega denimo ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Se spomnite kolikorat so vas zaradi nje že zavrnili? Sedaj do tega ne bo prišlo ne glede na dejstvo, da morda že odplačujete kak kredit kje drugje. Tudi dejstvo, kje imate odprt bančni račun ne igra vloge, saj vam novega ne bo treba odpirati.

Po izračun obroka kredita na splet

Kot vidite lahko izračun obroka kredita opravite kar preko spleta, še posebej, če se odločite za mobilno banko, ki v tem segmentu ponudnikov sodi celo v vrh EU. Veliko ljudi ji že zaupa in se vrača, ko znova potrebujejo denar. V tem primeru pa vas čaka še ena dobra novica in lepo presenečenje.

Ko boste na neki točki svoj prvi kredit na mobilni banki odplačali in bodo imeli shranjene vaše podatke, boste lahko naslednjič kredit naročili celo z SMS sporočilom. Pa še nekaj. Kredit je navadno hitro odobren, nakazan pa že v naslednjih 15-ih minutah. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali najkasneje čez 24 ur.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor