Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Moratorij kredita

Kaj je moratorij kredita?

Moratorij kredita je začasna prekinitev odplačevanja kredita, ki jo ponudi upnik (banka) svojim dolžnikom v primeru finančnih težav, kot je na primer izguba zaposlitve, zmanjšanje dohodka ali izredne okoliščine, kot je pandemija. Gre za dogovor med upnikom in dolžnikom, ki omogoča dolžniku, da za določeno obdobje (običajno nekaj mesecev) preneha plačevati obroke kredita.

Je pa seveda v prednosti kreditojemalec, ki najame kratkoročni kredit in s tem močno zmanjša možnosti za tovrstne težave. Hitri kredit pri mobilni banki je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev, kar pomeni, da bo odplačevanje relativno hitro zaključeno in bo manj možnosti za nepredvidene dogodke.

Kako moratorij kredita vpliva na odplačevanje?

Ko je v teku moratorij kredita dolžnik običajno ne plačuje glavnice in obresti kredita, kar pomeni, da se odplačilo odloži za določen čas. Vendar pa je treba poudariti, da se obresti običajno še naprej obračunavajo, kar pomeni, da se dolg še vedno povečuje. Moratorij ni odpis dolga, temveč zgolj začasni odlog odplačevanja.

Za kredit na mobilni banki ne bo nikakršnih sprememb tekom kredita, o vsem potrebnem pa boste transparentno obveščeni preko izračuna kredita, ki ga boste opravili na spletni strani banke. Tam vas čaka kreditni kalkulator, ki od vas potrebuje le znesek kredita in število obrokov, da vam poda natančen izračun kredita z vsemi stroški.

Moratorij kredita za lažji prehod

Moratorij kredita lahko ponudi nekaj finančnega olajšanja dolžniku v težavah, saj mu omogoča, da si vzpostavi finančno stabilnost in se sooči s trenutnimi težavami brez dodatnega stresa plačevanja kredita. Vendar pa je treba upoštevati, da bo odlog odplačevanja kredita privedel do daljšega obdobja odplačevanja in povečanja stroškov zaradi dodatnih obresti, ki se bodo nabirale v času moratorija.

Kakšnih večjih obveznosti na mobilni banki ne boste imeli. Kredit se odobri brez preverjanja kreditne sposobnosti, torej brez vpogleda v Sisbon. Prav tako vam ne bo treba skrbeti za potrdilo o zaposlitvi, ne bo pa vam treba hoditi niti k notarju ali kamorkoli drugam.

Že imate moratorij kredita?

Če ste se znašli v situaciji, ko imate v teku moratorij kredita in potrebujete nekaj denarja, je hitri kredit lahko dobra pomoč, a le če do njega pridete. Na mobilni banki so krediti na voljo slovenskim državljanom z rednimi prihodki in stalnim naslovom, ki je prijavljen v Republiki Sloveniji.

Kredit boste v nekaj minutah naročili preko spleta, z uporabo ene izmed pametnih naprav ali računalnika. Pomembno je, da nimate blokiranega bančnega računa, ki bo poleg osebnega dokumenta edina zahtevana ddokumentacija s strani banke. Novega računa vam ne bo treba odpirati, vseeno pa bo tudi, če kak kredit že odplačujete na kateri od drugih bank.

Kako se uredi moratorij kredita?

Pomembno je vedeti, da moratorij kredita ni samodejen in ga je treba dogovoriti z upnikom. V takšnih primerih je potrebno stopiti v stik s svojo banko ali upnikom ter se dogovoriti o možnosti moratorija in pogojev, ki jih ta prinaša. Vsak primer se obravnava individualno, zato je priporočljivo pridobiti jasne informacije o posledicah moratorija pred sprejetjem odločitve.

Verjamemo, da na mobilni banki to ne bo potrebno, vseeno pa se v primeru kakršnihkoli težav pri odplačevanju javite banki in razložite situacijo. Vedno se da najti ustrezno pot za ljudi v težavah. Kredit lahko porabite povsem po svojih željah, saj ni vezan na kak poseben namen.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor