Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nova kreditna banka

Nova kreditna banka

Bančni kredit lahko porabimo za različne namene, odvisno od vrste kredita, ki ga najamemo. Nekatere vrste kreditov so specifično namenjene za določene stroške, medtem ko so drugi bolj fleksibilni in jih lahko uporabimo za različne namene. Tudi Nova kreditna banka ima na voljo več različnih kreditov, razmišljati pa je dobro tudi o drugih bankah in njihovih ponudbah.

Mobilna banka tako svoje uporabnike razveseli z enostavnim dostopom in najemom kredita, ki v celoti poteka preko spleta. To seveda pomeni, da obisk banke ne bo potreben, kredit pa boste najeli z nekaj kliki miške preko računalnika, na tablici ali pa kar s pomočjo pametnega telefona.

Nova kreditna banka kredit

Kakšen kredit dobimo na Nova kreditna banka? Poznamo več različnih vrst kreditov. Stanovanjski kredit: namenjen je nakupu ali gradnji nepremičnine, popravilom ali obnovi stanovanja. Potrošniški kredit: namenjen je financiranju nakupa blaga ali storitev, kot so avtomobili, pohištvo, potovanja, šolanje in drugo. Kredit za avto: namenjen je financiranju nakupa avtomobila.

Kredit na mobilni banki pa je ne namenski. To dejansko pomeni, da ga lahko porabimo za prav karkoli nam pade na pamet, ne da bi morali ob tem dokazovati porabo denarja. Lahko poplačamo tudi kakšne stare dolgove ali pa vložimo v posel, ki nam bo prinesel velik dobiček. Odvisno je zgolj od nas.

Nova kreditna banka že imate?

Pri najemu kredita je pomembno, da se seznanimo s pogoji, obrestnimi merami in stroški, ki jih prinaša kredit. Prav tako je pomembno, da predhodno ocenimo, ali smo zmožni vračati kreditne obveznosti in da se odločimo za vrsto kredita, ki najbolj ustreza našim potrebam in finančni situaciji. Nova kreditna banka že imate?

Sledi zelo vesela novica. Navkljub obstoječemu kreditu lahko na mobilni banki najamete še enega. Mobilna banka ne preverja kreditne sposobnosti kreditojemalca, pomembno je le, da ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljen stalni naslov in na svoj bančni račun prejema redne mesečne prilive. Pripravite le še osebni dokument in številko bančnega računa.

Nova kreditna banka kredit ne bo problem

Ne glede na to zakaj ste na Nova kreditna banka najeli kredit boste na mobilni lahko zaprosili za novega. Naj omenimo še tri vrste kreditov, ki so navadno na voljo. Kredit za izobraževanje: namenjen je financiranju izobraževanja, kot so šolnine, študijski material, prehrana in bivanje. Kredit za poslovne namene: namenjen je financiranju poslovanja, kot so nakup opreme, zalog, razširitev poslovanja in drugo.

Kredit za konsolidacijo dolgov: namenjen je združevanju več obstoječih dolgov v en kredit, s čimer se zmanjša skupni strošek odplačevanja dolgov. Ne glede na to za kaj potrebujete denar, ga boste dobili na mobilni banki v le nekaj minutah in klikih.

Imate račun na Nova kreditna banka?

Če je Nova kreditna banka vaša matična banka, to ne bo ovira za mobilno banko. Za najem kredita tu namreč ni potrebno postati komitent banke in odpreti nov račun. Vse skupaj je precej enostavno, zato so vsi strahovi in dvomi odveč. Transparentnost postopka zapečati kreditni kalkulator s katerim si v nekaj sekundah pripravite izračun kredita.

Znesek in število obrokov bo vse, kar bo treba vpisati vanj. Izračun bo prikazal vse stroške kredita in zneske obrokov pri čemer je dobro vedeti, da lahko izberete do 12 mesečnih obrokov. Ko boste naslednjič potrebovali kredit pa ga boste lahko naročili kar s poslanim SMS sporočilom.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor