Hitri krediti preko spleta

Hiter in varen način, da pridete do denarja še isti dan. Hitri krediti preko spleta z minimalnimi pogoji in dokumentacijo.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Študentsko posojilo

Kam po študentsko posojilo?

Ne glede na to kje smo zaposleni ali morda nismo, smo študentje ali stari starši, vsi imamo kdaj pa kdaj potrebo za kakšnim posojilom. Banke se žal ne strinjajo s tem, da bi kar vsi povprek imeli enake pogoje. Nekateri do kredita sploh niso upravičeni. Kaj pa študentsko posojilo?

Študentje so mnogokrat zapostavljeni s strani bančnih inštitucij, ker niso redno zaposleni, a dejstvo je, da tudi množica študentov trdo dela vsak dan, da si študij sploh lahko privoščijo. Seveda pa v tem primeru preko študentskega servisa kar pomeni, da neko zagotovilo o rednih prihodkih imajo. A kam po kredit? Najbolje na splet!

Po študentsko posojilo na splet

Če iščete študentsko posojilo vsekakor preverite mobilno banko, ki nudi svoje usluge preko spleta. Preverite pogoje in se pozanimajte ali jim lahko zadostite. Naj vam že kar na začetku naštejemo vse pogoje katerih je res zelo malo. Slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in pa redni prihodki.

To bo vse kar boste morali zagotoviti ob čemer od papirjev potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam nakazujejo redne mesečne prihodke. Potrdilo delodajalca ne bo potrebno, prav tako ne poroštvo ali pa obisk notarja. Če menite, da je to ponudba, ki ste jo iskali vsekakor obiščite mobilno banko. Odprta je 24 ur na dan!

Opcija za študentsko posojilo

Marsikdo se ustavi ob prvi oviri in nima več volje, da bi se boril z mlini na veter. Tudi študentsko posojilo spada v ta nabor, a časa za objokavanje ni. Uredite si kredit pri mobilni banki in to na daljavo v le nekaj minutah. Potrebujete samo računalnik, morda prenosnik, tablico ali pa enostavno samo pametni telefon in dostop do spleta.

Kjerkoli se nahajate in si lahko vzamete nekaj minut bo dovolj. Celo med vožnjo z avtobusom ali vlakom. Na spletni strani mobilne banke za začetek opravite izračun kredita in preverite ali so vam številke všeč. Potem, ko boste vnesli le nekaj podatkov.

Študentsko posojilo in izračun kredita

V kreditni kalkulator boste vnesli samo znesek kredita in za povrhu izbrali do 12 mesečnih obrokov. V izračunu bodo jasno izpostavljeni zneski pri čemer upoštevajte, da bodo zajeti tudi vsi stroški. Iščete študentsko posojilo ali posojilo na sploh? Če ste mislili, da boste omejeni s porabo denarja ste se motili.

Mobilna banka svojim strankam tega ne omejuje zato lahko denar potrošite kakor vas je volja. Potrebujete denar za najemnino, nov računalnik ali pa stanovanjsko opremo? Prav vse si lahko privoščite in to še danes. Kredit bo namreč nakazan navadno že 15 minut po odobritvi kreditne vloge, najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Naj vas študentsko posojilo ne skrbi

Vsi študenti, ki že imajo študentsko posojilo in ga morda izplačujejo tudi kasneje, ko so že zaposleni imajo željo starega poplačati in biti brez dolgov. Če pa bi v tem primeru želeli še nekaj denarja pa lahko ubijete dve muhi na en mah s kreditom na mobilni banki.

V resnici imate lahko kredit tudi že od prej saj tam ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Tako zelo malo pogojev in dokumentacije, da boste verjetno le težko še kje dobili boljšo ponudbo. In da o hitrosti sploh ne govorimo. Mobilna banka sodi med najboljše podobne banke v EU zato ji lahko zaupate.

Sporočila in pohvale naših zadovoljnih uporabnikov

Hvala na izkazani finančni pomoči. Zelo ste ljubeznivi in profesionalni. Kredit sem odplačal brez težav.

Luka J, Ljubljana

Nikjer nisem dobil kredita tako hitro kot pri vas. Ob tem pa sem vse naredil od doma v miru in tišini. Odlična storitev.

Marjan B, Izola

Na vas sem se obrnila na priporočilo svoje kolegice in ni mi žal. Zelo sem srečna, da ste mi izplačali kredit, ko tega nihče drug ni želel.

Sanja P, Maribor